Onze blog:

Betrouwbaar, vakkundig en betaalbaar.
Geschreven op 20-06-2019
Lees verder »

Keijzer: 'Grote bedrijven moeten mkb'ers binnen 30 dagen betalen'.
Geschreven op 10-05-2019
Lees verder »

Credit management, de trends van vandaag.
Geschreven op 28-08-2018
Lees verder »

Ook problemen met uw financiŽle administratie?
Geschreven op 28-07-2018
Lees verder »

10 tips voor uw debiteurenbeheer.
Geschreven op 28-06-2018
Lees verder »

Meer blogs

Is uw administratie up to date?
Geschreven op 28-05-2018
Lees verder

Winst met een kortere betalingstermijn.
Geschreven op 28-04-2018
Lees verder

Niet voldoende tijd of kennis in huis om uw administratie te verrichten?
Geschreven op 28-03-2018
Lees verder

Tips voor een beter creditmanagement.
Geschreven op 28-02-2018
Lees verder

Backoffice support nodig?
Geschreven op 28-01-2018
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden?
Geschreven op 28-12-2017
Lees verder

Hoe loopt bij u het debiteurenbeheer in december en januari?
Geschreven op 28-11-2017
Lees verder

Profiteer van de expertise van professionele debiteurenbeheerders.
Geschreven op 28-10-2017
Lees verder

Het einde van een betalingstermijn van meer dan 60 dagen.
Geschreven op 28-09-2017
Lees verder

Laat u aangenaam verrassen wat IVA creditmanagement u te bieden heeft!
Geschreven op 28-07-2017
Lees verder

Bent u tevreden met uw huidige DSO/gemiddelde betalingstermijn?
Geschreven op 28-06-2017
Lees verder

Winst door professioneel debiteurenbeheer.
Geschreven op 28-05-2017
Lees verder

1 maand gratis om de winst te ervaren.
Geschreven op 28-04-2017
Lees verder

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Geschreven op 28-03-2017
Lees verder

Het uitbesteden van uw debiteurenbeheer biedt vele voordelen.
Geschreven op 28-02-2017
Lees verder

Winst met een kortere betalingstermijn.
Geschreven op 28-01-2017
Lees verder

Hele fijne jaarwisseling en tot volgend jaar!
Geschreven op 28-12-2016
Lees verder

Factoren die het uitbesteden van uw credit management diensten kunnen beÔnvloeden.
Geschreven op 28-11-2016
Lees verder

Uitbesteding van credit management. De trends van vandaag.
Geschreven op 28-10-2016
Lees verder

Uitbesteding van credit management. Hoe zit dat nou precies?
Geschreven op 28-09-2016
Lees verder

Leverancierskrediet en de belangrijkste spelers in credit management.
Geschreven op 28-08-2016
Lees verder

Veel organisaties worstelen met het dilemma debiteurenbeheer.
Geschreven op 28-07-2016
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden = de voordelen van IVA creditmanagement.
Geschreven op 28-06-2016
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden = een forse winst voor uw onderneming.
Geschreven op 28-05-2016
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden = 10 tot 30% verbetering van het betaalgedrag.
Geschreven op 28-04-2016
Lees verder

Eigen debiteurenbeheer versus debiteurenbeheer uitbesteden.
Geschreven op 28-03-2016
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden = wat is dan belangrijk voor u?
Geschreven op 28-02-2016
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden = beduidend beter dan goed.
Geschreven op 28-01-2016
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden = ook rond de feestdagen gewaarborgd.
Geschreven op 28-12-2015
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden = vreemde ogen dwingen.
Geschreven op 28-11-2015
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden = direct besparen.
Geschreven op 28-08-2015
Lees verder

Minder blogs

Debiteurenbeheer uitbesteden = nu al het allerbeste idee voor 2016.

Geschreven op 02-11-2015

Nu al het allerbeste idee voor 2016 in huis halen? Besteed uw debiteurenbeheer uit aan IVA creditmanagement en pak de vele voordelen. Het loont zich om uw debiteurenbeheer uit te besteden. Debiteurenbeheer zelf verzorgen is erg duur en niet van deze tijd, het uitbesteden van het beheer geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Bij eigen beheer zijn niet alleen de loonkosten erg hoog maar moet er ook constant gezorgd worden dat de vakkennis op peil blijft, het personeel kan langdurig ziek worden of bepaalde eisen gaan stellen en er is niet altijd voldoende tijd voor debiteurenbeheer. Vaak krijg ik te horen van bedrijven dat het eigen debiteurenbeheer wel goed verzorgd wordt maar met alle respect uiteraard als ik dan naar de openstaande postenlijst ga kijken en zie de ouderdom van de facturen dan schrik ik toch iedere keer weer. Het kan bijna altijd beter, laat uw debiteurenbeheer door specialisten verzorgen, IVA creditmanagement is de specialist op creditmanagement gebied.

Debiteurenbeheer uitbesteden aan IVA creditmanagement

Nu al het allerbeste idee voor 2016 in huis halen? Ja daar begon ik mee en dat is ook zonder te overdrijven de waarheid. IVA creditmanagement is een betrouwbaar creditmanagement bureau en verricht al voor vele bedrijven het debiteurenbeheer en wordt door onze klanten als bijzonder positief ervaren. Er wordt op een commerciële en kordate manier door onze medewerkers geïncasseerd. Natuurlijk vinden wij het incasseren van uw facturen het aller belangrijkste maar hebben wij ook een luisterend oor naar uw klanten. Als wij signalen opvangen van uw klanten gaan wij daar net zo serieus mee om en nemen wij niet alleen nota van de beloofde betaling. U moet denken aan signalen in de markt, signalen dat de debiteur problemen heeft (tijdelijk of voor langere termijn) of dat de leveringen niet naar wens lopen. Tevens kunnen wij door aandachtig te luisteren naar uw klanten bijvoorbeeld geluiden opvangen welke betrekking hebben op naderende faillissement van uw klant of van andere klanten van u, dat uw klant bepaalde tips heeft over uw producten of dat er vraag is naar andere producten dan dat u nu in uw assortiment heeft. IVA creditmanagement kan hier objectief nota van nemen terwijl eigen personeel vanuit bepaalde vooroordelen kunnen handelen. 

Debiteurenbeheer uitbesteden: Snellere betalingen helpen u

Zolang uw factuur niet betaald is ligt niet alleen het risico bij u maar kan u ook niet beschikken over liquide middelen om bijvoorbeeld uw inkoopfacturen te betalen, de salarissen te betalen of een leuk personeelsfeest te organiseren. Ikzelf, Hans Perlee, heb nu ruim 20 jaar ervaring in het creditmanagement en mag gerust zeggen dat ik zeer ervaren ben. Bij diverse bedrijven heb ik het debiteurenbeheer verzorgd en bij diverse bedrijven heb ik het debiteurenbeheer voor andere bedrijven verzorgd. Uit mijn ervaring weet ik dat vreemde ogen dwingen (op een correcte manier overigens) Er wordt absoluut eerder een factuur betaald dan als u vanuit uw eigen bedrijf belt. Er wordt vaak van uit gegaan dat als u zelf belt u het belangrijker vindt dat de verstandsverhouding goed blijft. Dat dit een verkeerde gedachtegang is ter zijde maar het betekend wel dat als IVA creditmanagement uw klanten benaderd er veel sneller een betalingstoezegging en betaling komt dan dat u vanuit uw eigen organisatie gaat bellen. Bij eigen beheer worden de betalingstoezegging veel eerder niet nagekomen dan bij beheer door IVA creditmanagement en dat maakt een wezenlijk verschil.   

Wat is het verschil met collega bedrijven?

Wat ons sterk maakt is dat IVA creditmanagement op 11-11-2014 is opgericht, dus zeer recent. Wij zijn sterk gemotiveerd om alles 100% goed te doen. Wij willen graag uw verwachtingen overtreffen en meer doen dan dat u van ons verwacht. Door onze lange ervaring in het creditmanagement hebben wij de ervaring in huis van senioren. Bij collega bedrijven heb ik gezien wat goed gaat en wat niet goed gaat. Wat goed gaat is bijvoorbeeld het beheren van de debiteurenportefeuille echter doen wij een extra stap om u van dienst te zijn en is het resultaat veel beter. De dingen die niet goed gaan is bijvoorbeeld debiteurenbeheerders die daar werkzaam zijn maar de commerciële feeling missen. Tijdens telefoongesprekken welke zij voeren worden de klanten als oud vuil behandeld dit om zogenaamd eerder een betaling af te dwingen en te scoren binnen de eigen organisatie om persoonlijke targets te halen. Dit is een werkwijze welke bij IVA creditmanagement absoluut niet getolereerd wordt, wij zijn commerciële en kordate senior debiteurenbeheerders. Uitbesteden van uw debiteurenbeheer aan IVA creditmanagement betekent dat u bepaald op welke wijze wij uw klanten benaderen. Voor sommige klanten kan er gekozen worden om gezellig over hun vakantie te praten en op het laatst de vervallen factuur aan te kaarten en voor andere kan het betekenen dat wij de betaling direct opeisen. Haal nu al het beste idee voor 2016 binnen, kies voor uw debiteurenbeheer en incasso voor IVA creditmanagement

Debiteurenbeheer uitbesteden: Incasso opstarten

Helaas is het zo dat er ondanks onze inzet het kan voorkomen dat een vordering ter incasso moet, ook voor deze werkzaamheden zit u bij ons goed. Met ons incasso traject behalen wij voor onze klanten zeer goede resultaten. Wij zullen alles in het werk stellen om uw vordering spoedig te incasseren en zorgen voor een goede dossier opbouw. Indien er dan nog niet betaald wordt kunnen wij overleggen om juridische stappen te gaan ondernemen. Wij hebben uitstekende ervaring met Van Lith Gerechtsdeurwaarders en mogen gerust zeggen dat van onze kant uit het maximale gedaan is om uw vordering geïncasseerd te krijgen.

Debiteurenbeheer uitbesteden samengevat

Samengevat: Kies voor IVA creditmanagement om de jarenlange ervaring in het creditmanagement en de pragmatische manier van werken. Wij hebben de ambitie in huis om het beste creditmanagementbureau te zijn. IVA creditmanagement bestaat pas 1 jaar en wij willen uw verwachtingen overtreffen. Bij ons bent u niet alleen klant maar bepaald u ook hoe wij te werk gaan. Neem vrijblijvend contact op met ons via 085-7731956 of info@iva-creditmanagement.nl en wij geven u graag een persoonlijk advies wat de mogelijkheden zijn. 

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Neem contact op