Hans Perlee (Eigenaar)

Halyna Perlee (Eigenaresse)

Over ons

Administratiekantoor

Van oorsprong zijn wij een creditmanagement instituut. Vanuit onze klanten kwamen wij vaak de vraag naar administratieve ondersteuning tegen.

Uiteraard hebben wij hierop ingespeeld en zijn wij ook voor administratieve werkzaamheden een professionele en betrouwbare partner geworden. Ook vanuit organisaties waar wij het debiteurenbeheer niet voor verrichten, wordt er naar administratieve ondersteuning gevraagd.

De reden daarvoor is meestal dat er de kennis en/of tijd ontbreekt. Ook deze organisaties kunnen profiteren van de expertise van ons team. 

 

Debiteurenbeheer

Uw klant benaderen wij als een klant en niet als een debiteur, dat is een wezenlijk verschil want wij zien het als een commerciële activiteit.

Graag geven wij dan ook ons advies welke wijze van debiteurenbeheer het beste voor u zou zijn. Maatwerk is uiteraard mogelijk, voorop staat altijd het klantbehoud. Tevens zijn wij sterk geïnteresseerd in u en uw bedrijf, en tegen welke problemen u aanloopt om met u mee te denken en werken aan een passende oplossing.

Communicatie met u en uw klanten is cruciaal en zorgt voor de beste resultaten. Door op een commerciële en tactische manier uw klanten te benaderen, zult u zeker zien dat uw cash flow verbetert en de klanttevredenheid toeneemt. Wij hebben een schat aan ervaring in huis in vrijwel alle branches en op alle niveaus.

Wij werken vanuit een professionele werkomgeving en worden ondersteund door moderne software van Maxcredible. Hebben wij uw belangstelling weten te wekken, dan nemen wij graag contact met u op.

 

Maxcredible logo

  

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Neem contact op

Stuur ons uw gegevens en wij nemen contact met u op. Of bel 085 77 31 956