Onze blog:

Betrouwbaar, vakkundig en betaalbaar.
Geschreven op 20-06-2019
Lees verder »

Keijzer: 'Grote bedrijven moeten mkb'ers binnen 30 dagen betalen'.
Geschreven op 10-05-2019
Lees verder »

Credit management, de trends van vandaag.
Geschreven op 28-08-2018
Lees verder »

Ook problemen met uw financiŽle administratie?
Geschreven op 28-07-2018
Lees verder »

10 tips voor uw debiteurenbeheer.
Geschreven op 28-06-2018
Lees verder »

Meer blogs

Is uw administratie up to date?
Geschreven op 28-05-2018
Lees verder

Winst met een kortere betalingstermijn.
Geschreven op 28-04-2018
Lees verder

Niet voldoende tijd of kennis in huis om uw administratie te verrichten?
Geschreven op 28-03-2018
Lees verder

Tips voor een beter creditmanagement.
Geschreven op 28-02-2018
Lees verder

Backoffice support nodig?
Geschreven op 28-01-2018
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden?
Geschreven op 28-12-2017
Lees verder

Hoe loopt bij u het debiteurenbeheer in december en januari?
Geschreven op 28-11-2017
Lees verder

Profiteer van de expertise van professionele debiteurenbeheerders.
Geschreven op 28-10-2017
Lees verder

Het einde van een betalingstermijn van meer dan 60 dagen.
Geschreven op 28-09-2017
Lees verder

Laat u aangenaam verrassen wat IVA creditmanagement u te bieden heeft!
Geschreven op 28-07-2017
Lees verder

Bent u tevreden met uw huidige DSO/gemiddelde betalingstermijn?
Geschreven op 28-06-2017
Lees verder

Winst door professioneel debiteurenbeheer.
Geschreven op 28-05-2017
Lees verder

1 maand gratis om de winst te ervaren.
Geschreven op 28-04-2017
Lees verder

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Geschreven op 28-03-2017
Lees verder

Het uitbesteden van uw debiteurenbeheer biedt vele voordelen.
Geschreven op 28-02-2017
Lees verder

Winst met een kortere betalingstermijn.
Geschreven op 28-01-2017
Lees verder

Hele fijne jaarwisseling en tot volgend jaar!
Geschreven op 28-12-2016
Lees verder

Factoren die het uitbesteden van uw credit management diensten kunnen beÔnvloeden.
Geschreven op 28-11-2016
Lees verder

Uitbesteding van credit management. De trends van vandaag.
Geschreven op 28-10-2016
Lees verder

Uitbesteding van credit management. Hoe zit dat nou precies?
Geschreven op 28-09-2016
Lees verder

Leverancierskrediet en de belangrijkste spelers in credit management.
Geschreven op 28-08-2016
Lees verder

Veel organisaties worstelen met het dilemma debiteurenbeheer.
Geschreven op 28-07-2016
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden = de voordelen van IVA creditmanagement.
Geschreven op 28-06-2016
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden = een forse winst voor uw onderneming.
Geschreven op 28-05-2016
Lees verder

Eigen debiteurenbeheer versus debiteurenbeheer uitbesteden.
Geschreven op 28-03-2016
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden = wat is dan belangrijk voor u?
Geschreven op 28-02-2016
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden = beduidend beter dan goed.
Geschreven op 28-01-2016
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden = ook rond de feestdagen gewaarborgd.
Geschreven op 28-12-2015
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden = vreemde ogen dwingen.
Geschreven op 28-11-2015
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden = nu al het allerbeste idee voor 2016.
Geschreven op 02-11-2015
Lees verder

Debiteurenbeheer uitbesteden = direct besparen.
Geschreven op 28-08-2015
Lees verder

Minder blogs

Debiteurenbeheer uitbesteden = 10 tot 30% verbetering van het betaalgedrag.

Geschreven op 28-04-2016

Indien u het debiteurenbeheer aan IVA creditmanagement laat uitbesteden zal het betaalgedrag van uw debiteuren tussen de 10 en 30% gaan verbeteren. Dit zijn geen loze woorden want daar zijn wij te serieus voor, het zijn de cijfers die wij behaalt hebben bij onze nieuwe klanten. Graag gaan wij deze uitdaging ook bij u aan, STAAT U DAAR OOK VOOR OPEN? Veel organisaties denken dat het debiteurenbeheer bij hun behoorlijk goed gaat en als ik dan aangeef dat IVA creditmanagement voor een verbetering van het betaalgedrag tussen de 10 en 30% kan zorgen staat men daar in eerste instantie sceptisch tegenover. Aan de ene kant logisch omdat het toch om grote verschillen gaat, wij geven u graag referenties van organisaties die deze verbetering uit ervaring hebben meegemaakt. Zij hadden de stap naar IVA creditmanagement gemaakt en het debiteurenbeheer aan ons uitbesteed. De debiteuren en uitstaande facturen aan een derde partij uitbesteden is toch een behoorlijke stap, uiteraard realiseren wij ons dat. IVA creditmanagement is echter een betrouwbare partner, een verlengstuk van uw eigen organisatie. Uiteraard wordt er voor het samenwerken met elkaar getekend voor geheimhoudingsplicht en kan u er van op aan dat er discreet met uw gegevens wordt omgegaan. Wat is de reden dat IVA creditmanagement de betaling bij uw debiteuren zoveel sneller kan bereiken? Zie onderstaand in mijn blog een aantal redenen, tevens is het zo dat wij 24/7 actief zijn op het gebied van debiteurenbeheer en uw debiteuren en uitstaande facturen continu in behandeling hebben. Het is onze core business en houden dit up toe date door trainingen te blijven volgen op debiteurenbeheer gebied. IVA creditmanagement is de specialist voor debiteurenbeheer en incasso. Graag geef ik een kleine opsomming waaruit blijkt dat debiteurenbeheer uitbesteden de ideale oplossing is, ook voor uw organisatie. 

Debiteurenbeheer uitbesteden: Een aanzienlijke besparing op uw personeelskosten

Meestal realiseren organisaties het niet wat het kost om het debiteurenbeheer zelf te verzorgen. Een gemiddeld medior debiteurenbeheerder heeft een salaris van € 2500,00 per maand. Gebruikelijk is om de factor 1,6 daar op los te laten om de totale loonkosten te berekenen. Dat is dus € 4000,00 per maand of te wel € 48.000,00 per jaar. Ja dat zijn behoorlijke bedragen, uiteraard snap ik dat deze berekening niet bij alle organisaties op gaat. Bij sommige zal het salaris van de debiteurenbeheerder hoger of lager liggen en bij sommige organisaties is de debiteurenbeheerder niet full time bezig met debiteurenbeheer. In dat laatste geval is het zo dat u dan evenredig moet gaan rekenen wat u het debiteurenbeheer kost. Zelfs als u genoeg tijd heeft om zelf debiteurenbeheer te verrichten kan u zich afvragen of dat wel zo verstandig is, kan u niet beter uw tijd besteden om uw klanten optimaal van dienst te zijn. IVA creditmanagement hanteert overigens een scherp en eerlijk tarief en bij ons zal uw kostenplaatje voor het debiteurenbeheer in een veel gunstiger bedrag resulteren. Wij staan u graag te woord om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken welke het beste bij uw organisatie passen.  

Debiteurenbeheer uitbesteden: Betaalgedrag wordt tot wel 30% verbeterd 

Door onze werkwijze wordt het betaalgedrag van uw debiteuren tussen de 10 en 30% verbetert. Wij verrichten het debiteurenbeheer overigens op een commerciële wijze en de verhouding met uw debiteuren zal niet worden aangetast. Sterker nog uit ervaring kan ik u vertellen dat de klanttevredenheid met uw debiteuren alleen maar zal toenemen. Overigens is het zo dat als u er voor kiest dat wij op een strakkere en bottere wijze uw facturen moeten gaan incasseren wij deze wijze van debiteurenbeheer ook volledig beheersen. U kiest wat voor type debiteurenbeheer wenselijk is maar geven wij wel graag onze expertise. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw liquiditeitspositie, werkkapitaal en cash flow. Wij zorgen voor de meest effectieve, kostenefficiënte en rendabele oplossing.

Debiteurenbeheer uitbesteden: Uw debiteuren merken het als het debiteurenbeheer "erbij" gedaan wordt 

Ook een zeer belangrijk verschil waarom wij zo'n grote verbetering bij uw debiteuren kunnen bereiken. U realiseert het zich misschien niet maar uw debiteuren merken het als het debiteurenbeheer "erbij" gedaan wordt. Moet u denken aan de momenten dat u debiteurenbeheer kan verrichten dan is de crediteurenadministratie altijd in overleg waardoor er al weer gelijk een grotere uitloop bereikt wordt. Omdat u niet constant met debiteurenbeheer bezig bent is het ook onmogelijk op alle smoezen een goed antwoord te geven. Ik noem u een voorbeeld als er een extreem lange betalingstermijn van 90 dagen is afgesproken. Na de 90 dagen belt u uw debiteur op en vraagt u wanneer uw factuur betaald wordt. Antwoord: Factuur is onbekend graag deze opnieuw opsturen en de betalingstermijn wordt dan wederom 90 dagen. U zult zich afvragen wat daar tegen te doen is, wij van IVA creditmanagement mailen (uiteraard in goed overleg met u) in zo'n geval 1 keer per maand een openstaand postenoverzicht naar deze debiteur, indien hij later zegt dat hij een factuur mist kan er direct verwezen worden naar de verzonden mail en zal een verder uitloop van de betaling tot een minimum beperkt blijven.    

Debiteurenbeheer uitbesteden: Vreemde ogen dwingen

Ook een zeer belangrijk onderdeel waarom IVA creditmanagement zo'n forse verbetering van de betalingstermijn van uw debiteuren kan zorgen. Indien u zelf het debiteurenbeheer verzorgd denkt uw debiteur dat u veel eerder akkoord gaat met een betalingsbelofte welke niet wordt nageleefd of een betaling welke fors later zou gaan plaatsvinden. Bij IVA creditmanagement zal de betalingstoezegging veel eerder worden nageleefd en zal de debiteur veel eerder zeggen ik ga over 2 dagen betalen i.p.v. ik ga over 10 dagen betalen. Vreemde ogen dwingen geld ook ten opzichte van uw eigen organisatie. Wij krijgen van onze klanten ook vaak te horen dat zij blij zijn dat zij ook gevoed worden met informatie van iemand die er onafhankelijk in zit zoals IVA creditmanagement. Moet u denken aan een inschatting van uw debiteur of de werkwijze van u als klant richting uw debiteur.  

Debiteurenbeheer uitbesteden: Samengevat

10 TOT 30% VERBETERING VAN HET BETAALGEDRAG, dat is inderdaad onze ervaring die wij vanuit het verleden behaalt hebben als wij voor een nieuwe klant het debiteurenbeheer gaan verzorgen. Graag gaan wij bij u ook deze uitdaging aan, STAAT U DAAR OOK VOOR OPEN? Laat u zelf overtuigen, neem vrijblijvend contact met ons op via 085-7731956 of info@iva-creditmanagement.nl en wij geven u graag een persoonlijk advies wat de mogelijkheden zijn. 

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Neem contact op